null Queerit kulttuurit -seminaari Turussa 25.8.Marjukka Irnin kuvia on nähtävillä seminaarin yhteydessä Kaikki sateenkaaren värit näkyväksi –näyttelyssä.

 

Turku Pride -viikon torstaina Suomen Queertutkimuksen Seura, ArtsEqual, Sukupuolentutkimuksen oppiane (Turun yliopisto) sekä Turun ammattikorkeakoulu järjestävät yhdessä seminaarin ja paneelikeskustelun QUEERIT KULTTUURIT. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!
Tapahtuma on maksuton.

SIJAINTI: Turun AMK:n Taideakatemia (Linnankatu 54), Kuvasali
JUONTAJA: Tom Linkinen

OHJELMA JA AIKATAULU
12:00 Kenneth Siren : Teatteritoiminnan kipukohdat ja mahdollisuudet muunsukupuolisen näkökulmasta.
12:20 Risto Hartikainen : Kokemuksia “Kaikki sateenkaaren värit Näkyväksi!” –yhteisötaideprojektista.
12:40 Tom Linkinen : John - Eleanor: hyvää oloa seksuaalisuuden ja sukupuolien historiasta.
13:00 Salla Peltonen : Roller derby – Queer urheilulaji.
13:20 Sade Kondelin : Jos tässä on paikka, josta löydän itseni. Tuokiokuvia sukupuolesta ynnä muusta.
13:40 Keskustelu.
14:10 Kahvitauko. Dirty River Roller Grrrls järjestää varainkeruukahvituksen (vegaaniystävällinen!).
14:30 Paneelikeskustelu: Queer, kulttuuri ja hyvinvointi? Panelisteina Kai Lehikoinen (ArtsEqual), Marjukka Irni (yhteisötaiteilija) ja Rita Paqvalen (Kulttuuria kaikille). Paneelin vetäjänä toimii Salla Peltonen (tohtorikoulutettava, Åbo Akademi).
15:15 Lopetus.

Seminaarin jälkeen on mahdollisuus tutustua Kaikki sateenkaaren värit näkyväksi –näyttelyyn Köysiratagalleriassa (Linnankatu 56).

Sisäänkäynti: Pääsisäänkäynti (Linnankatu 54)

Esteettömyys: Linnankadun puolella oleva pääsisäänkäynti (Linnankatu 54) on merkitty rakennukseen nimellä: Turun Taideakatemia. Pääaulassa on opastekartta ja palvelupiste.
Kuvateatteri on katutasossa eli kulku tilaan onnistuu pyörätuolilla. Katsomon yläosassa on pieni tasanne, johon mahtuu kaksi pyörätuolipaikkaa. Näkövammaiset ja pyörätuolia käyttävät eivät kuitenkaan voi liikkua tiloissa itsenäisesti (ovet ovat raskaita, rakennuksessa on kynnyksiä, käsijohteet ovat puutteellisia).
Inva-wc löytyy teatteriaulasta, käynti Varvintorin puolelta (Linnankatu 56).

Pysäköinti: Linnankadun, Veistämönkujan sekä Läntisen Rantakadun varrella on joitakin pysäköintipaikkoja (sekä maksullisia että pysäköintikiekkopaikkoja). Vammaismerkittyjä paikkoja ei Taideakatemian läheisyydessä ole. Tiedustele pysäköintimahdollisuuksista kiinteistön parkkihallissa Taideakatemian vahtimestareilta numerosta 050 – 5985 240 tai 050 – 5985 254.